Zolderisolatie

Zolder isoleren van binnenuit

De meeste warmte gaat verloren via het dak. Goede dakisolatie vermindert warmteverlies enorm. Laat uw zolder isoleren en houd de warmte binnen/buiten!

De meest eenvoudige manier is uw dak van binnen te isoleren, oftewel de zolderverdieping. Behalve het dak kunt u ook de zoldervloer isoleren om uw stookkosten zo laag mogelijk te houden. (Warme lucht stijgt immers op en de meeste energie gaat via het dak verloren.) Zo wordt het te verwarmen woonvolume verkleind en het warmtetransport vroegtijdig afgeremd. Ook blijkt er vaak sprake van meer zomercomfort door een verschil van 5°C tot 8°C onder de kap.

Onze isolatiefolie verdubbelt in veel gevallen de bestaande isolatiewaarde, waardoor de stookverliezen van de geïsoleerde ruimte halveren.

Door gebruik te maken van de subsidieregeling verduurzamen woning bespaart u maar liefst 30 euro per vierkante meter.

ToepassingKostprijs Per m2Subsidie Per m2Prijs Per m2
Dak buitenzijde€ 40€ 30€ 10
Dak binnenzijde€ 40€ 30€ 10

Dak isoleren van buiten

Wanneer je een dak van buiten af wil isoleren, direct onder de dakpan, dan gebruik je dampopen dakisolatie folie. Zo kan eventueel opgeslagen vocht uit de constructie verdampen.

Bent u geïnteresseerd in het isoleren van uw dak, maar op zoek naar een oplossing voor dakisolatie vanaf de binnenzijde? Ga dan voor zolderisolatie. Parkstad Isoleert geeft graag een passend advies voor uw specifieke isolatie wens.

Zolder isolatie

Onze isolatiefolie verdubbelt in veel gevallen de bestaande isolatiewaarde, waardoor de stookverliezen van de geïsoleerde ruimte halveren.

Verder bestaat bij zolderisolatie de mogelijkheid om ook de zoldervloer te isoleren. Dit noemt men gecompartimenteerd isoleren. Zo wordt het te verwarmen woonvolume verkleind en het warmtetransport vroegtijdig afgeremd. Ook blijkt er vaak sprake van meer zomercomfort door een verschil van 5°C tot 8°C onder de kap.

Subsidie op het isoleren van een rieten dak

De luchtspouwen die isolatiefolie nodig heeft om tot hogere isolatiewaarden te komen worden bij RVO niet gezien als isolatie zoals BCRG die wel waardeert. U loopt hierdoor mogelijk een forse bijdrage mis die u niet uitbetaald krijgt nadat u de isolatie al heeft verwerkt. Wij hebben vooraf met RVO afgestemd, welke materialen wél aan de RVO-subsidie voorwaarden voldoen, om achteraf teleurstelling te voorkomen!

Contact

Telefoonnummer: 06 4174 6194
Email: info@parkstadisoleert.nl

Gratis en vrijblijvend isolatie advies